To gange i løbet af 2018 indbyder Bylauget og kirken forsøgsvis til et fælles arrangement, som mange forhåbentlig vil tage godt imod.

Det kommer til at foregå på to torsdage: d. 5. april og d. 4. oktober.

Der indledes med en gudstjeneste kl. 17.00, hvor alle tre præster, Merethe Jørgensen, Inge K. Bach og Hasse N. Jørgensen hver gang deltager. Sammen med organist Mette Bredthauer planlægger de en anderledes og festlig fyraftensstund i kirken. Den varer ca. 45. min. Derefter går turen rundt om Dammen og over på Askov Høj- og Efterskole, hvor der er aftensmad parat kl. 18.00. Pris for at deltage i spisningen er kr. 25. pro pers for voksne, børn 3-12 år kr. 10. Af hensyn til køkkenet er det nødvendigt med tilmelding på forhånd til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I forbindelse med middagen er der også lidt sang og musik på programmet.

AskovkirkeHoejskole