mini konf

Askov-Malt skoles 3.klasser inviteres til et mini-konfirmandforløb i skoleåret 2018-19.

Mini-konfirmandundervisning er Folkekirkens tilbud om kristendomsundervisning og dåbs-oplæring for skolernes 3.klasser.

Børnene får kendskab til dåben, kirkens rum og ritualer og kirkeårets højtider. Vi gør brug af kirkerummet, synger og hører bibelens historier.

Vi leger både dåb og bryllup og konfirmation - og går tur på kirkegården, for på den måde at give børnene en forståelse af, hvad kirken bruges til og at den danner ramme om hele vort liv – fra fødsel til død.

Der er altid stor spørgelyst og interesse fra børnenes side, og det er en fornøjelse at have dem. Vi husker også at hygge os med boller og saft.

Eftersom så mange har været med, at det blev for mange på en gang, har vi igen i år valgt at planlægge det i to forløb:

Et forløb for 3.B i efteråret 2018:

Det forløber over 6 tirsdage kl. 14.15-15.30

Datoer: 11.sept.,18.sept., 2.okt., 9.okt., 23.okt., og 30.okt. 2018

Og igen i år vil vi slutte forløbet af med en Halloween-gudstjeneste tirsdag d. 30 okt. 2018 kl. 16.00 i kirken.

Et forløb for 3.A i foråret 2019.

Her får I besked om datoer og tilmeldinger til den tid.

Undervisning er ved sognepræst Inge Klarlund Bach og organist Mette Bredthauer

For tilmelding og spørgsmål kontakt: Inge Klarlund Bach mobil: 6120 3995