Hver onsdag i december kl. 16.30

En god halv time i Askov Kirke hvor vi synger nogle af de dejlige julesalmer fra salmebogen og hører en kort fortælling undervejs.

Først gang er onsdag d. 5. december. Derefter onsdag d. 12. og 19. december.

Alle er velkomne: hver fugl synger med sit næb!

Arrangementet ledes af kirkens organist, Mette Bredthauer.

OleAndreesen

Torsdag d. 27. sept. kl. 18.00 – 20.00 i Konfirmandhuset I samarbejde med Grundtvigsk Forum Askov og i anledning af den landsdækkende Samtaledag mødes vi til en drøftelse af spørgsmålet: ”Er du sikker?”. I dette tilfælde vælger vi at stille spørgsmålet omkring den nyhedsstrøm, der dagligt møder os. Det har altid været nødvendigt med en sund skepsis, når medierne har fortalt os, hvordan verden hænger sammen. Men den skepsis er blevet afløst af en næsten grundlæggende usikkerhed om, hvordan virkeligheden overhovedet ser ud, når debatten ekkoer af begreber som ”fake news” og ”løgnerpressen”. Vi har bedt journalist og linjefagslærer på Askov højskole, Ole Andreesen, om at lægge op til en samtale om, hvordan den usikkerhed i mediebilledet påvirker samfund, medier og mennesker. Ole Andreesen har bl.a. været lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Der serveres sandwich og øl/vand undervejs

Hver anden torsdag kl. 10.30-12.00

Efter en super-sæson med glade forældre og deres babyer tilbyder vi fra Askov kirke endnu et babysalmesangs-forløb

Baby-salmesang er en musikalsk legestue med salmer og sange for forældre og deres babyer, som er mellem 0 og 12 mdr. Bedsteforældre er også meget velkomne!!

I Baby-salmesang fokuseres der på kontakten mellem forældre og barn gennem sang, rytmik, musik og bevægelse.

Undervejs vil vi bruge rekvisitter som sæbebobler, farvestrålende tørklæder, vifter, klokker, balloner osv. for at barnet kan få brugt alle sanser.

Vi vil hver gang synge i ca. 35-40 minutter, hvorefter der er kaffe, te, frugt og kage i kirken.

Babysalmesang er et tilbud fra kirken om dåbsoplæring for de helt små – dog er dåb ikke en forudsætning for at være med. Alle er velkomne!

Datoer: 6.sept., 20.sept., 4.okt., 25.okt., 8.nov., 22.nov.

Tilmelding ikke nødvendig. Mød bare op!

For mere info: sognepræst Inge Klarlund Bach, mobil 61203995 – eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Onsdag den 12. september kl. 9.30 – kl. 11.30 er der formiddagskaffe og foredrag i Konfirmandhuset Pastor emeritus Hans Fabricius causerer over emnet ”Som jeg oplevede det”.

Onsdag den 21. november kl. 9.30- kl. 11.30 Inger Marie Madsen, Århus genfortæller Herman Bang: Ved Vejen. Et gribende portræt af en stilfærdig, ømhedstørstende stationsforstanderfrue og alle de mennesker, som færdes i og omkring stationen i den lille jyske by, tegnet knivskarpt og med stor humor og menneskekundskab af Herman Bang.