DET VAR SÅ GODT! 115 børn, forældre og bedsteforældre havde taget imod invitationen til fælles arrangement  sidst på dagen. Først  i Askov kirke og efterfølgende spisning på Askov Højskole. Det indledte med en gudstjeneste, hvor alle tra præster, Merethe Jørgensen , Inge K Bach og Hasse N Jørgensen deltog, sammen med organist Mette Bredthauer til en anderledes  og festlig stund i kirken. Dagens emne var frihed. Gudstjenesten blev indrammet af dejligt jazz musik , med sang af Susanne Hauberg og Gudmund Jessen på guitar. Der var valgt flere korte nye salmer fra 1990 og efter fællesalmen : Nu går solen sin vej, fremførte musikerne What a Wonderful World gjort kendt af Louis Armstrong.

Den efterfølgende middag på Askov Højskole var i top, snakken gik- bl.a. om  det mon  ikke skulle være gentagelse af dette samarbejde fremover. Vi må nok spørge i Køkkenet på Askov Højskole, der klarede opgaven med bravour! Endnu en aktiv Askov -dag med fantastisk fremmøde.

Referent : Anne Mengel , Askov bylaug