For elever der går i 6. klasse på Askov –Malt skole, som ønsker at blive konfirmeret i Askov kirke, er der konfirmandindskrivning for nuværende 6. B efter gudstjenesten søndag den 26. august ved Merethe Jørgensen og for nuværende 6.A søndag den 2. september ved Inge Klarlund Bach ( husk dåbsattest). Ved konfirmandindskrivningen vil I få udleveret en seddel med praktiske oplysninger og vigtige datoer.

Konfirmandundervisningen begynder tirsdag den 4. september, kl. 8.00 i Askov kirke.

Vi har altid konfirmation i Askov på St. Bededag. Der er to konfirmationsgudstjenester: kl. 9.30 og kl. 11.30. Der er konfirmation i 7. klasse. Man bliver forberedt og konfirmeret sammen med dem, man gik i klasse med i 6. kl. på Askov-Malt skole.

Konfirmationer 2019 – 2024:
2019: 17. maj
2020: 8. maj
2021: 30. april
2022: 13. maj

Du kan læse mere om kirkegården i denne folder:

KirkegaardenTumbnail

Gældende takster: pdficon small

Dåb aftales med den af sognets præster, der har tjenesten den ønskede søndag – se gudstjenestelisten.