Baby-salmesang I Askov Kirke – forår 18

Hver anden torsdag kl. 10.30-12.00

Efter en super-sæson med glade forældre og deres babyer tilbyder vi fra Askov kirke endnu et babysalmesangs-forløb

Baby-salmesang er en musikalsk legestue med salmer og sange for forældre og deres babyer, som er mellem 0 og 12 mdr. Bedsteforældre er også meget velkomne!!

I Baby-salmesang fokuseres der på kontakten mellem forældre og barn gennem sang, rytmik, musik og bevægelse.

Undervejs vil vi bruge rekvisitter som sæbebobler, farvestrålende tørklæder, vifter, klokker, balloner osv. for at barnet kan få brugt alle sanser.

Vi vil hver gang synge i ca. 35-40 minutter, hvorefter der er kaffe, te, frugt og kage i kirken.

Babysalmesang er et tilbud fra kirken om dåbsoplæring for de helt små – dog er dåb ikke en forudsætning for at være med. Alle er velkomne!

Datoer: 25. jan., 8.febr., 22.febr., 8.marts, 22.marts.

Tilmelding ikke nødvendig. Mød bare op!

For mere info: sognepræst Inge Klarlund Bach, mobil 61203995 – eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Askov-Malt skoles 3.klasser inviteres til et mini-konfirmandforløb i skoleåret 2017-18.

Mini-konfirmandundervisning er Folkekirkens tilbud om kristendomsundervisning og dåbsoplæring for skolernes 3.klasser.

Børnene får kendskab til dåben, kirkens rum og ritualer og kirkeårets højtider. Vi gør brug af kirkerummet, synger og hører bibelens historier.

Vi leger både dåb og bryllup og konfirmation - og går tur på kirkegården, for på den måde at give børnene en forståelse af, hvad kirken bruges til og at den danner ramme om hele vort liv – fra fødsel til død.

Der er altid stor spørgelyst og interesse fra børnenes side, og det er en fornøjelse at have dem. Vi husker også at hygge os med boller og saft.

Eftersom så mange har været med, at det blev for mange på en gang, har vi i år valgt at planlægge det i to forløb:

Et forløb for 3.A i efteråret 2017:

Det forløber over 5 tirsdage kl. 14.15-15.30

Datoer: 26.sept., 3.okt., 10.okt., 24.okt. og 31.okt. 2017

Og igen i år vil vi slutte forløbet af med en Halloween-gudstjeneste tirsdag d. 31.okt. 2017 kl. 16.00 i kirken.

Et forløb for 3.B i foråret 2018:

Det forløber over 5 tirsdage kl. 14.15 – 15.30:

Datoer: 20.febr., 27.febr, 6.marts, 13.marts, 20.marts 2018

Vi slutter traditionen tro medvores PÅSKE-SPIL tirsdag den 29.marts 2018  kl. 16.00 i kirken.

Undervisning er ved sognepræst Inge Klarlund Bach og organist Mette Bredthauer

For tilmelding og spørgsmål kontakt:

Inge Klarlund Bach mobil: 6120 3995                                                         mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.