Søndag d. 6. maj

indbydes der, traditionen tro, til Rhodrodendronkirkefrokost i Konfirmandhuset efter gudstjenesten kl. 11. ”Kaffedamerne” står for traktementet.

I forbindelse med frokosten orienterer menighedsrådet om årets gang i 2017 i Askov kirke.

Onsdag den 6. juni, kl. 12.00

Afgang fra Brugsens parkeringsplads

Turen går til Aal kirke og flygtningekirkegård og museet Tirpitz i Blåvand, derefter er der middag.
Turen koster 200,-kr, som betales i bussen.
Vedr. tilmelding se opslag i Kirken.

Menighedsrådet

To gange i løbet af 2018 indbyder Bylauget og kirken forsøgsvis til et fælles arrangement, som mange forhåbentlig vil tage godt imod.

Det kommer til at foregå på to torsdage: d. 5. april og d. 4. oktober.

Der indledes med en gudstjeneste kl. 17.00, hvor alle tre præster, Merethe Jørgensen, Inge K. Bach og Hasse N. Jørgensen hver gang deltager. Sammen med organist Mette Bredthauer planlægger de en anderledes og festlig fyraftensstund i kirken. Den varer ca. 45. min. Derefter går turen rundt om Dammen og over på Askov Høj- og Efterskole, hvor der er aftensmad parat kl. 18.00. Pris for at deltage i spisningen er kr. 25. pro pers for voksne, børn 3-12 år kr. 10. Af hensyn til køkkenet er det nødvendigt med tilmelding på forhånd til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I forbindelse med middagen er der også lidt sang og musik på programmet.

AskovkirkeHoejskole